На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох воїнів

523 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох воїнів

Земляки, побратими та рідні попрощались з Юрієм Драганчуком з Березнівської громади, Сергієм Котяшем з Дубровиці, Анатолієм Вахрамєєвим з Млинівської громади, Василем Літвінцовим з Підлозцівської тергромади.

Юрій Драганчук народився 18 квітня 1972 року у селі Зірне на Березнівщині. Закінчив місцеву школу та отримав професію водія-електрика у Сарненському профтехучилищі. На захист України був призваний у липні 2024 року. Загинув 24 вересня під час виконання бойового завдання. Поховали військовика у рідному селі.

Сергій Котяш народився у 1975 році у місті Дубровиці. Захищав Батьківщину на східному напрямку. Мав звання солдата. 2 жовтня отримав смертельні поранення внаслідок атаки ворожого БПЛА на Бахмутському напрямку. Поховали воїна на новому кладовищі у Дубровиці.

Анатолій Вахрамєєв народився 11 грудня 1977 року у селі Личани на Волині. Проживав у селі Довгошиї Млинівської громади. У лавах ЗСУ з 1 березня 2022 року, служив у гарматному артилерійському взводі. Загинув 30 вересня під час ракетного удару в Миколаївській області. Поховали воїна на кладовищі в селі Довгошиї. Захиснику назавжди 46…

Василь Літвінцов народився 9 січня 1996 року. Проживав у селі Підлозці на Дубенщині. Військовик ЗСУ службу проходив у Національній гвардії України. Його останній бій відбувся 29 вересня  на Покровському напрямку. Поховали військовика на кладовищі у рідному селі. Василю назавжди 28...

Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна пам‘ять та слава захисникам! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також