На Рівненщині в останню дорогу провели п’ятьох захисників

7070 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели п’ятьох захисників

Жителі Рівненщини попрощалися з п'ятьма Героями.

Жителі Шпанівської громади «живим коридором» зустріли Сергія Федорця. Воїн народився у 1976 році, проживав у Шпанові. У вересні 2022 року його призвали на службу в Збройні Сили України.

Загинув 18 травня внаслідок ворожого артобстрілу поблизу населеного пункту Лиман Харківської області. Поховали військовослужбовця на кладовищі у рідному селі.

У селищі Млинів провели в останню дорогу Андрія Марчука. Солдат механізованого батальйону боронив Україну з 17 червня 2022 року.

Загинув 20 травня в результаті ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району Харківської області.
Захиснику назавжди буде 46...

У Привітному попрощалися із Максимом Фещуком. 24-річний солдат із січня цього року перебував на передових рубежах оборони Батьківщини.

Загинув танкіст в районі населеного пункту Масютівка Куп’янського району Харківської області.

52-річний житель Вараша Василь Салівоник служив стрільцем першого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Військовий загинув 20 травня біля села Першотравневе Куп'янського району Харківської області. Поховали захисника на кладовищі у Старій Рафалівці.

39-річний Олександр Мамчин із Вараша з 12 квітня цього року вважався зниклим безвісти. Днями підтвердилося, що головний сержант - командир відділення батальйону матеріального забезпечення 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського загинув біля села Серебрянка Донецької області. Поховали його на кладовищі у селі Великий Жолудськ.

Вічна пам'ять Героям!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також