На Рівненщині в останню дорогу провели трьох Героїв

5533 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині в останню дорогу провели трьох Героїв

Мешканці Рівненщини попрощалися з трьома військовослужбовцями.

 У Козинській громаді попрощалися з Андрієм Іващуком. Чоловік служив у ЗСУ на посаді командира гранатометного відділення взводу вогневої підтримки окремого гірсько-штурмового батальйону, був сержантом.

Загинув 16 червня 2023 року у бою поблизу населеного пункту Лобкове Василівського району Запорізької області. Поховали Андрія в рідному селі Гранівка.

Олександрійська громада в жалобі за 44-річним Олександром Сіньковим.Воїн народився в селі Нова Любомирка, навчався в Олександрійському ліцеї. Закінчив Рівненське професійно-технічне училище, здобувши кваліфікацію електромонтажника. Після строкової служби в армії повернувся в рідне село. Разом із дружиною Наталею виховували сина. 25 березня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації. Планував обов’язково приїхати на народження свого другого сина...

Солдат загинув 19 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Сокіл Донецької області внаслідок влучання ворожої ракети. Поховали Героя в селі Олександрія.

У Вараську громаду «на щиті» повернувся 36-річний Андрій Філатов. Чоловік народився в місті Славутич, що на Київщині. Його мобілізували до лав ЗСУ наприкінці серпня минулого року. Служив бойовим медиком, солдатом 1-ої штурмової роти військової частини А4640.

Загинув 16 червня 2023 року, виконуючи бойове завдання біля села Новоданилівка Оріхівського району Запорізької області. Без чоловіка залишилася дружина при надії.

Вічна пам'ять і слава Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також