На Рівненщині вдалося зберегти 15,5 тисяч робочих місць

688 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині вдалося зберегти 15,5 тисяч робочих місць

Роботодавці області, які через карантин призупинили свою діяльність, отримують компенсацію від держави.

Таку підтримку надає державна служба зайнятості в рамках реалізації Програми щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину для суб’єктів малого та середнього підприємництва та фізичних осіб-підприємців.

«Держава та область різними способами намагаються пом’якшити наслідки пандемії в Рівненській області, зокрема, фінансово. Завдяки цій програмі представники малого та середнього бізнесу Рівненщини виплатили своїм працівникам понад 108 млн грн. Гроші отримали 15577 осіб. Найбільше роботодавців звернулися з  Рівного, Рівненського, Дубенського та Сарненського районів області. У результаті завдяки програмі виплат по частковому безробіттю на період карантину вдалося зберегти в області понад 15,5 тисяч робочих місць», - зазначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Ця Програма зарекомендувала себе як ефективний механізм підтримки роботодавців та фізичних осіб-підприємців, сприяла збереженню робочих місць та зайнятості працівників у період карантину, запобіганню більш стрімкого зростання безробіття, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також