На Рівненщині запланували вдвічі зменшити споживання газу

1005 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині запланували вдвічі зменшити споживання газу

І хочуть створити 2 тисячі робочих місць.

Скоротити споживання природного газу на 50%, створити додатково більше 2 тисяч робочих місць та поповнити місцеві бюджети до мільярда гривень Такі результати очікують від впровадження на Рівненщині впродовж найближчих восьми років Програми з енергоефективності.

- Це комплексна Програма, яка визнана однією з кращих в Україні, тому і результати, переконаний, будуть хороші. Передбачено створення більше 2 тисяч робочих місць за час її реалізації, а також хороші фінансові ресурси для руху вперед. Той факт, що Рівненщина два роки лідирує в Україні за напрямком «енергоефективність», дало можливість піднятися із загального шостого місця на друге в загальнонаціональному рейтингу Мінрегіону, - відзначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко під час Міжрегіонального інвестиційного Форуму в рамках виставки «СЕТ-2018».

Розробляючи нову Програму з енергоефективності, врахували усі помилки, які були в минулому році: Аналогів їй немає в Україні. Програма передбачає впровадження енергомоніторингу та енегоаудиту, в якій здійснено аналіз прогнозних показників розвитку економіки та динаміку енергоємності, розроблені механізми фінансування та залучення коштів».

Упродовж 8 років в систему енергоефективності Рівненщини мають інвестувати близько 3,5 млрд грн  Програму визнано однією з найкращих в Україні. Свою схвальну оцінку дали провідні експерти з енергоефективності.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також