Зенітники ТрО тренуються знищувати ворожі цілі

592 0

Ми у соцмережах:

Зенітники ТрО тренуються знищувати ворожі цілі

Підготовка зенітників бригади тероборони ЗСУ на Рівненщині має системний підхід. Окрім вогневих завдань, військовослужбовців готують тактичної, домедичної, інженерної, спеціальної підготовки, військової топографії, захисту від зброї масового ураження.

 

Зенітні установки ЗУ-23-2, що встановлені на борту високо прохідних військових вантажівок, укотре довели свою ефективність, розповів командир одного із розрахунків ЗУ-23-2 на псевдо «Капелан».

- Днями у складі мобільної вогневої групи висувалися в район зосередження, де відпрацьовували знищення наземних та повітряних цілей противника умовно, а сьогодні знищили реальні цілі, що імітували ворожу техніку та живу силу ворога, - зазначив «Капелан».

Також він повідомив, що їхній зенітний підрозділ укомплектований на 100% відсотків. Тут служать вмотивовані військовослужбовці, які впевнені у свої силах.

Бути зенітником непросто – треба мати добру фізичну форму, адже ящики з коробами від боєприпасів вагою близько 50 кілограмів кожен, а при собі в кожного плюс зброя й індивідуальні засоби захисту.

Щоб виконати завдання та вижити, треба швидко рухатися та за відпрацьованим до автоматизму алгоритмом. Це стосується й навчання, й виконання завдань під час бойового чергування у визначених районах відповідальності поруч білоруського кордону, розповідає Інформагентство АрміяInform .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також