На рівненському ринку поліцейські впіймали нелегала з Азербайджану

1248 0

Ми у соцмережах:

На рівненському ринку поліцейські впіймали нелегала з Азербайджану

Учора, 10 серпня, на одному із ринків Рівного поліцейські разом з працівниками міграційної служби викрили та затримали 39-річного громадянина Азербайджану, який переховувався від правоохоронців.

Відомо, що іноземець проживав у Рівному останні чотири роки. Після одруження він отримав посвідку на тимчасове проживання в Україні, термін дії якої закінчився у 2019 році. Втім, її не поновив, порушивши законодавство України про правовий статус іноземців, за що його притягнули до адмінвідповідальності.

 10 січня цьогоріч відносно громадянина Азербайджану працівники Рівненського РМВ УДМС в Рівненській області прийняли рішення про примусове повернення його на територію країни походження. Однак, іноземець почав переховуватися від правоохоронців.

Крім того, на 39-річний чоловік неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення домашнього насильства та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

У результаті проведених оперативних заходів нелегала викрили на одному з ринків міста. Працівникам міграційної служби області вдалося затримати іноземця, який чинив супротив, та доставити його до пункту тимчасового перебування на території Волинської області. Наразі вирішується питання про примусове видворення з території України до країни походження.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також