На Сарненщині поліцейські затримали збувача, який продавав грам наркотиків по тисячі гривень

1614 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині поліцейські затримали збувача, який продавав грам наркотиків по тисячі гривень

39-річному жителю селища Томашгород, який займався незаконним бізнесом, слідчі повідомили про підозру.

10 травня  оперативники ВП №2 смт Рокитне  затримали наркодилера «на гарячому» під час збуту особливо небезпечної психотропної речовини PVP в обмовленому місці на автодорозі між селом Осницьк та Томашгородом.

Зловмисник продавав грам наркотику за 1000 гривень. Поліцейські вилучили у чоловіка дві грошові купюри, які він отримав під час закупки. Першу аналогічну закупку поліцейські задокументували наприкінці квітня.

Збувача затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час санкціонованого обшуку в його помешканні поліцейські виявили та вилучили мічену грошову купюру, яку він отримав під час першої закупки, пристрої для куріння наркотичних речовин, та близько 10 грамів порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на наркотичну.

Досудове розслідування за фактом збуту наркотичних речовин триває. Слідчі повідомили 39-річному зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 307 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу-  тримання під вартою. За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також