На Сарненщині водія зупинили через ремінь безпеки, виявилося – п’яний

11411 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині водія зупинили через ремінь безпеки, виявилося – п’яний

Водій знехтував правилами дорожнього руху і не пристебнув себе, прямуючи по одній з доріг Сарненського району. Патрульні його зупинили і зрозуміли, що він нетверезий. Той спробував відкупитися тисячею гривень.

 Учора, сьомого січня, близько 17 години під час патрулювання Сарненського району поліцейські сектору реагування патрульної поліції у селі Карасин побачили автомобіль «Volkswagen Jetta», водій якого не був пристебнутий ременем безпеки

Під час спілкування правоохоронці виявили у керманича — 23-річного місцевого жителя ознаки сп’яніння. Це підтвердили результати огляду на алкотестері — 0,49 проміле.  

Тож, коли інспектор почав складати адмінматеріали, порушник запропонував поліцейським «залагодити» питання. Попри застереження про кримінальну відповідальність, водій поклав тисячу гривень поміж документами, які поліцейський тримав у руках.    

Слідчо-оперативна група задокументувала кримінальне правопорушення. За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчі Сарненського районного відділу поліції грошові кошти та транспортний засіб вилучили. 

Відповідно до санкції статті чоловікові тепер може загрожувати позбавлення волі строком від двох до чотирьох років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також