На що звернути увагу при виборі корму для кота

341 0

Ми у соцмережах:

На що звернути увагу при виборі корму для кота

Вибір корму може стати викликом навіть для досвідчених петперентів котів. Різноманіття кормів на сучасному ринку приємно вражає, однак головна задача покупців - не помилитися з вибором. Для цього варто аналізувати склад та поживну цінність. Натуральність інгредієнтів - важливий фактор, який потрібно першочергово враховувати. Крім того, визначте всі особливості та потреби своєї тварини, враховуючи її фізичні параметри та вік. Це допоможе обрати найкращий корм для кота. 

Критерії якісного корму для кота

Коли ви обираєте сухий корм для вашої кішки, важливо враховувати кілька ключових факторів, які забезпечать їй оптимальне харчування:

  1. Склад та якість інгредієнтів. Обирайте корм, який містить якісні інгредієнти, такі як м'ясо і риба, та виключає заповнювачі, такі як зернові та штучні добавки. Натуральний та збалансований склад гарантує позитивний вплив на здоров'я тварини.
  2. Врахування віку та потреб тварини. При виборі корму слід враховувати вік, вагу та рівень активності вашого улюбленця. Кошенятам може знадобитися корм з високим вмістом білка для забезпечення росту та розвитку, у той час, як дорослим тваринам важливо підтримувати оптимальну вагу та активність.
  3. Бренд та репутація виробника. Вибирайте корм від надійних виробників із хорошою репутацією. Ці фактори можна перевірити, завдяки відгукам та рекомендаціям.

Сухий корм для котів - це зручний та практичний вибір, якщо ви уважно вибираєте його і правильно користуєтеся. Тому, не поспішайте, і здійснюйте купівлю лише після того, як зважили всі переваги та недоліки. 

Як розрахувати порції для свого пухнастика?

Крім збалансованого харчування, важливо подбати про правильну порційність. Щоденні якісно сформовані порції дозволять впевнитись у тому, що ваш кіт отримує необхідну калорійність. У такому випадку, йому не загрожує ожиріння або інші неприємні захворювання. 

Вік та активність кота слід враховувати як основні фактори. Молоді та дуже активні тварини зазвичай потребують більше їжі. Також, тип корму (сухий чи вологий) впливає на розрахунок раціону через відмінні властивості кожного з них. Для зручності Optimeal вказує норми годування, що значно полегшує життя власників. Їм не потрібно самостійно вираховувати правильну калорійність та поживну цінність, адже про це подбали заздалегідь. 

Деякі коти можуть потребувати спеціалізованого харчування через стан зубів, недостатню активність або хронічні захворювання. Такі корми відрізняються за складом, тому задовольняють особливі потреби тварин. Також важливо враховувати можливі алергічні реакції, адже у такому випадку потрібно вибирати раціон, який не містить потенційних алергенів. Як результат, ваш домашній улюбленець не буде страждати від неприємних симптомів. 

Чому часто вибирають корм від Optimeal?

Optimeal - перевірений український виробник, продукція його відповідає міжнародним стандартам якості та пройшла численні перевірки. Рецептура була розроблена разом з кваліфікованими ветеринарами, завдяки чому вдалось втілити в кожному кормі велику кількість переваг. Тому, не зволікайте потурбуватися про своїх менших друзів та замовляйте якісне харчування на сторінці https://optimeal.ua/category/koti/kharchuvannja.

Зручно те, що продукцію було розділено на сегменти. Залежно від потреб, віку та інших особливостей, власник кота може вибрати корм, який повністю задовольнити його домашнього улюбленця. 

Сухий корм для котів Optimeal містить відібрані інгредієнти, серед яких є м'ясо, птиця, риба, гіпоалергенні злаки, рослинні компоненти та екстракти трав, овочі, фрукти, ягоди та суперфуди. Кожен інгредієнт піддається дегідратації, розмелюється, після чого формується у вигляді гранул сухого корму за допомогою вакууматора. Цей метод приготування та низька температура забезпечують збереження вітамінів та корисних сполук, що містяться у кормі. До того ж асортимент постійно вдосконалюється, адже виробник не зупиняється на досягнутому. Переходьте в каталог та обирайте корм, який ідеально підійде вашій тварині за всіма параметрами. Кожен може ознайомитися зі складом, адже він представлений у вільному доступі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також