На шляху до "майбутнього чемпіонства"

1515 0

Ми у соцмережах:

На шляху до

Дитячий футбольний турнір "Кубок майбутніх чемпіонів" стартував. Учні початкових та п'ятих класів рівненських шкіл протягом наступних кількох тижнів гратимуть на "дорослих" футбольних стадіонах. Щоправда, за правилами офіційного турніру ФФУ "Шкіряний м'яч" — вісім гравців у полі, два тайми по 15 хвилин, без положення поза грою.

Регламент змагань наступний: усі 34 команди, розбиті на три групи, зіграють по колу між собою протягом 11 турів. Після чого п'ять перших команд з кожної групи, плюс одна шоста, яка має найкращі показники, виходять до стадії ігор на виліт. Півфінал та фінальна гра відбудуться на стадіоні "Авангард" четвертого червня.

Футбол дитячий — емоції дорослі
За словами головного судді змагань Валерія Гладкова, фаворитами турніру є команда гімназії "Гармонія", яка виграла два останніх "Кубки майбутніх чемпіонів", а також команди (їх у цьогорічному розіграші дві) спеціалізованої футбольної школи №26.
Деякі футболісти, як і Ліонель Мессі, на голову нижчі від своїх "одноклубників"
Як і в попередні роки у деяких командах беруть участь дівчата. А в деяких — футболісти значно менші, як за віком, так і в зрості за своїх "одноклубників". Валерій Гладков говорить, що нижньої вікової межі на змаганнях немає, адже "іноді той другокласник краще може грати за п'ятикласника". tag:КМЧ tag:Кубок майбутніх чемпіонів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також