На трасі Київ-Чоп неподалік Рівного – затори

13004 0

Ми у соцмережах:

Фото -  Ліани Диновської з її сторінки у Facebook

З мосту поблизу Грушвиці Рівненського району досі не прибрано вантажівки, яка розбилася у ДТП 28 квітня.

Вантажівка, нагадаємо, перекинулася і перекрила ввечері на Великдень дві смуги руху, проте за кілька годин рятувальникам її вдалося посунути.

Втім, досі смуга зі сторони Рівного до Львова частково перекрита розбитим транспортом, тож водіям доводиться виїздити на смугу зустрічного руху.

Оскільки сьогодні багато людей повертаються з відпочинку до Києва, рух трасою інтенсивний і біля Грушвиці утворилися затори.

Фото - Юрія Білика з його сторінки у Facebook

Водії нарікають, що доводиться стояти довго, доки вдається оминути місце ДТП.

Зазначимо, що вантажівку мав би забрати власник – сербська фірма. Проте оскільки до завтра банки закриті, серби не можуть перерахувати кошти за евакуатор.

Нагадаємо, що 28 квітня поблизу Грушвиці зіткнулися вантажівка, яка перевозила яблука, та легковик «Опель». Водій вантажівки, 68-річний громадянин Сербії, не постраждав. Натомість, троє молодих жителів Дубенського району, які були у легковику, опинилися у лікарні. Стан одного – вкрай тяжкий, йому збирають кошти на лікування.

За попередньою інформацією, легковик, за кермом якого був 18-річний юнак, пішов на обгін на забороненій ділянці дороги і не встиг повернутися на свою смугу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також