На вибори головного лікаря обласної лікарні прийшли хлопці у спортивних костюмах

2207 0

Ми у соцмережах:

На вибори головного лікаря обласної лікарні прийшли хлопці у спортивних костюмах

У 301 кабінеті обласної ради, де розпочався конкурс на посаду головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні, присутні близько двох десятків чоловіків, зокрема у спортивних костюмах, які значають, що є представниками громадських організацій та прийшли підтримати Івана Зиму, "щоб члени комісії краще думали".

Конкурс розпочався спокійно. Комісія розглядає пакети документів, які подали кандидати: Іван Зима, нинішній керівник лікарні, та Владислав Сухляк, головний лікар Здолбунівської районної лікарні та депутат облради.

Голова конкурсної комісії Валерій Редько зачитав, що пан Зима подав список нагород. Зокрема, він був нагороджений медалями за відродження України, за особливі заслуги та отримав нагороду  Київського патріархату за жертовність та любов до України.

Зміст документів пана Сухляка не озвучували. Натомість, члени комісії від обласної лікарні значно прискіпливіше вивчали пакет Владислава Сухляка.

Заступниця головного лікаря обласної лікарні Лариса Обуховська заявила, що копії паспорта не завірені та відсутні документи щодо кваліфікаційних вимог, зокрема, що немає підтвердження про вищу категорію зі стоматології та сертифікату спеціаліста з охорони здоров'я, а також довідка про судимість видана у березні.

Представниця конкурсної комісії Ольга Романчук зазначила, що завіряти копії документів не потрібно, а довідка про несудимість не має 30 днів терміну дії.

Владислав Сухляк зазначив , що має сертифікати. Натомість, Лариса Обуховська відповіла: "Прийом документів завершено".

Наразі члени комісії вирішують, чи допускати пана Сухляка до конкурсу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також