На відкриття відділення в лікарні Хомко прийшов у Dior

6679 0

Ми у соцмережах:

На відкриття відділення в лікарні Хомко прийшов у Dior

Оновлене терапевтичне відділення офіційно презентували сьогодні, 10 травня, у Рівненській міській лікарні на вулиці Карнаухова. Міський голова Володимир Хомко розповів, скільки було витрачено на його ремонт.

 -  Ремонт терапевтичного відділення тривав рік, - сказав Володимир Хомко. – Загалом на його оновлення було витрачено 2 мільйони гривень. Тільки близько 150 тисяч дало місто. Всі інші кошти – спонсорські.

У відділенні створили палату для тяжкохворих пацієнтів, поклали нову плитку в коридорах, оновили санвузли, зробили ремонт в палатах і навіть їдальню оформили у «грецькому» стилі. Тож, за словами заступниці міського голови Галини Кульчинської, тепер тут можна зробити цікаві селфі.

-  Коли ти на стаціонарному лікуванні, дуже важливою для одужання є атмосфера, яка тебе оточує. У терапевтичному відділенні тепер вона зовсім інша, здорова, - вважає пані Кульчинська.

А ще журналісти помітили, що Володимир Хомко прийшов на офіційну подію у сорочці з вишитим на нагрудній кишені написом Dior. Журналісти поцікавилися, чи цей одяг «от кутюр».

-          Це базарний варіант Діор, - розсміявся міський голова. – Я не люблю і не ношу брендів. Хоча маю можливість, але не приділяю цьому значення. От що жінка принесе додому, міряю, якщо подобається, залишаю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також