На вулиці Бандери у Рівному виборці йдуть на дільницю через новий перехід (ФОТО)

967 0

Ми у соцмережах:

На вулиці Бандери у Рівному виборці йдуть на дільницю через новий перехід (ФОТО)

За кілька днів до виборів на вулиці С.Бандери у Рівному облаштували нові пішохідні переходи — з бруківкою, тактильною плиткою для слабозорих, з роздільними стовпчиками. А ще — з купами сміття, яке залишилось після цих робіт. Один з таких переходів - саме навпроти виборчої дільниці, яка традиційно розташована в актовій залі головного корпусу Рівненського державного гуманітарного університету.

У списку виборців на цій дільниці — понад 2000 рівнян, які мешкають на частині вулиці С.Бандери, а також на вулицях Клешканя, Котляревського, Млинарській, Перескоку, Поперечній та Тихій. Це одна з найбільших виборчих дільниць у Рівному.

Через карантин виборцю цьогоріч ускладнено шлях до урн для голосування — треба виміряти температуру, антисептиком обробити руки. Та й в кабінках доводиться більше часу проводити — бо чотири бюлетені. Та черг великих тут немає. Люди йдуть «хвилями», хіба що при вході просять затриматись виборців, якщо біля столика, де видають бюлетені, зібралося більше трьох людей.

Голова дільничної комісії Вікторія Вузенька, яка має досвід організації вже кількох виборів, каже, що як правило після обіду збільшується кількість виборців, які приходять на дільницю.

Голова також розповіла, що попри те, що цьогоріч є зміни у заповненні бюлетенів, та ще жоден виборець не зізнавався, що зіпсував бюлетень, бо не так його заповнив. Щоправда, чи виборці успішно «справилися із завданням», вочевидь стане відомо під час підрахунку голосів — тоді буде видно скільки бюлетенів буде визнано недійсними.


На дільниці — з десяток спостерігачів, поки ніяких зауважень вони не висловлювали.

А на виході з дільниці, на сходах приміщення, стоять волонтери, які проводять опитування від Президента — поруч і урна з надписом «5 питань від президента». Видно, що не дуже впевнено почуваються. Запевняють — більшість з тих, хто виходить з дільниці після голосування, відповідають на запитання, є й такі, що відмовляються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також