На заправках Коломойського — кадровий скандал

3766 0

Ми у соцмережах:

Віктор Мартинюк

У Рівненській області є близько 70 автозаправок «Укрнафти», «АВІАС» та «ANP», які входять у так звану групу «Приват» — належать олігарху Ігорю Коломойському та його бізнес-партнерові Геннадію Боголюбову. Два тижні тому на Рівненщину прислали нового топ-менеджера регіонального відділення — з повідомленням про звільнення кількох осіб, які доти більше 10 років керували цими автозаправками в області.

У списку звільнених — і заступник начальника регіонального відділення Віктор Мартинюк, який має такі підозри:

У мережі на Рівненщині працює близько 700 осіб. У мене є підозра, що Артур Різіков, якого прислали до нас і який є громадянином Ізраїлю, хоче запровадити систему повної матеріальної відповідальності працівників. Тобто втрати пального будуть компенсовувати оператори АЗС, до прикладу. Частина людей уже звільнена, я наразі у відпустці. Різіков заборонив охороні пропускати мене на територію. Пригрозив хлопцям звільненням. У нашому відділенні ніяких фінансових негараздів не було. У керівництва своя думка, звісно. Не заперечую проти звільнення, але турбуюся за наших працівників. Уже приїздила власна безпека «Укрнафти» з Києва перевірити, що відбувається. А раптом Артур Різіков — засланий козачок? За неперевіреними даними, він працював свого часу у «Роснафті».

Пан Мартинюк зазначив, що збирається звертатися до правоохоронних органів та міграційної служби, щоб ті перевірили законність працевлаштування нового топ-менеджера в Україні. Артур Різіков коментувати ситуацію відмовився. У регіональному відділенні лише зазначили, що звільнені працівники не справлялися зі своїми обов’язками, а тому керівники компанії їх і вирішили звільнити.

Зазначимо, що Артур Різіков на початку цього року заснував у Києві ТзОВ «РАВ Структура», основний вид діяльності якого — комп’ютерне програмування. За даними держреєстру, пан Різіков зареєстрований у столиці.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також