На жіночу команду БК “Рівне” чекає надпринциповий матч у столиці

931 0

Ми у соцмережах:

На жіночу команду БК “Рівне” чекає надпринциповий матч у столиці

Сьогодні, 9 березня, о 14:00 у столиці наші дівчата зіграють черговий надвідповідальний та надпринциповий матч Суперліги. У Києві БК “Рівне” знову зійдеться з БК “Динамо-НПУ”.

Представляти суперника мабуть вже не варто, адже всі хто більш-менш цікавиться виступами нашої команди у жіночій Суперлізі все чудово знають. Команди вже тричі зустрічалися між собою, і разом ведуть відчайдушну боротьбу за місце в першій четвірці турнірної таблиці, яке дозволить продовжити боротися за медалі Чемпіонату України. Наразі, і БК “Рівне” і “Динамо-НПУ” рівні за кількістю поразок, щоправда, рівнянки мають на дві більше перемоги і посідають третє місце в турнірній таблиці. Тож, про важливість цієї гри з огляду на турнірне становище команд годі й говорити. 

Нагадаємо, як команди грали між собою попередні матчі. Перша гра між цими суперниками відбулася у Рівному. 25 жовтня, у традиційно переповненому залі ДЮСШ-4, столичні баскетболістки вирвали перемогу 64:62. Натомість вже 18 листопада у Києві, наші рівненські дівчата не залишили мокрого місця від динамівок 70:58. Третя гра цих суперників відбулася трохи більше місяця тому, 31 січня у Рівному. Все вирішилось знову на останніх секундах матчу, але цього разу на користь господарок майданчику, БК “Рівне” перемогли 87:84.

І от сьогодні четверта та остання гра цих команд у регулярному чемпіонаті. Баскетбольний клуб “Рівне” закликає усіх київських рівнян, чи рівненських киян, чи просто уболівальників нашого клубу, якщо Ви сьогодні, 9 березня перебуваєте у столиці, то не змарнуйте нагоди поєднати приємне з корисним – подивитися гарний баскетбол та підтримати нашу жіночу команду БК “Рівне”. Ще раз нагадаємо, що гра відбудеться о 14:00 у спорткомплексі Національного педагогічного університету імені Драгоманова, який знаходиться на вулиці Тургенівська 3/9.

Усіх тих уболівальників, які не зможуть потрапити на гру, запрошують зібратися біля екранів своїх моніторів та гаджетів та підтримувати нашу команду у відеотрансляції, яку організовує столичний клуб!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також