На Житомирщині загинули волонтери з Львівщини

1682 0

Ми у соцмережах:

На Житомирщині загинули волонтери з Львівщини

У середу, 8 травня, на Житомирщині сталася масштабна ДТП, у якій загинули волонтери з Львівської області.

Автопригода сталася 8 травня близько 04:30 поблизу села Миколаївки Звягельського району. Попередньо, атомобіль «DAF», що рухався в напрямку Києва, зіткнувся з вантажівкою «Mersedes Benz Atego», що стояла на узбіччі. Після цього «DAF» зіштовхнувся мікроавтобус «Mersedes Vito», що рухався в попутному напрямку. Внаслідок цього відбулося займання всіх транспортних засобів. 

Загинули два пасажира автобуса «Mersedes Vito». Травми отримали 52-річний водій та 50-річний пасажир вантажівки «DAF», а також 38-річний пасажир автомобіля «Mersedes Vito». Їх з травмами різного ступеню тяжкості доставили до Звягельської лікарні.

Як повідомила у Фейсбуці пресслужба Червоноградської міської ради, у ДТП загинули волонтери з Львівщини Віталій Дубас і Борис Голод.

- Життя Віталія Дубаса обірвалось у жахливій ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Миколаївки, коли він їхав з гуманітарним вантажем на передову, – йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що від початку повномасштабної війни батько шести малолітніх дітей Віталій Дубас постійно їздив на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та машини для захисників.

Другий загиблий, 22-річний Борис Голод, – мешканець Белзької громади, однак працював у Червонограді. Разом з іншими майстрами він ремонтував автомобілі для військових та їздив із гуманітарними вантажами на передову.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також