Надто швидко їхав...

1923 0

Ми у соцмережах:

Надто швидко їхав...

Близько опівночі у суботу швидка допомога та міліція виїжджали на вулицю Соборну у Рівному, бо звідти надійшло повідомлення про ДТП з жертвами. 21-річний Руслан М., керуючи автомобілем «Renault», не доїжджаючи до перехрестя вулиць Соборної та Князя Острозького, перевищив допустиму швидкість руху щонайменше вдвічі.

Автомобіль винесло на смугу зустрічного руху, він вдарився об бордюр, «черкнув» кілька дерев та вдарився в електроопору. Двигун відлетів на інший бік дороги. Одну з пасажирок відкинуло на 30 метрів від авто.

 
— Позначка авто на спідометрі зупинились на швидкості 120 км за годину, — розповідає начальник ВДАІ області Ярослав Ковальчук. — Там було достатньо освітлення і дорога була хорошою. Це було порушення правил дорожнього руху. Водій, пасажирки Юлія та Тетяна перебувають в міськлікарні, а 21-річна Олена у лікарні померла. — За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть людини, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу порушено кримінальну справу, — повідомив «РВ» слідчий Олександр Гонтар з обласного управління міліції, який виїжджав на місце ДТП. — Вже відомі результати експертизи, у крові водія алкоголю не виявлено, на момент ДТП він був тверезим. А всіх, хто був свідком цієї ДТП, ми просимо повідомити про це за номером 102.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також