Нагородили за мужність

988 0

Ми у соцмережах:

Нагородили за мужність

Добровольців-медиків АТО Ларису та Юрія Кириковичів відзначили обласні чиновники. Почесні грамоти за проявлену мужність на Сході країни подружжю з Полісся вручили сьогодні в Зарічненській РДА.

Лариса Кирикович, яка починала, як волонтер і возила в зону АТО ліки, а потім стала медиком, отримала нагрудний знак Рівненської ОДА.

- Ви стали на захист територіальної цілісності нашої держави, добросовісно виконали свій військовий і патріотичний обов’язок перед державою, чим заслужили особливу повагу та шану від усіх мешканців району, – зазначив голова Зарічненської РДА Анатолій Смаглюк.

Кириковичі на фронті усією сім’єю. Лариса, її чоловік Юрій та їхній син Ярослав - усі медики. Пройшли Піски, Станицю Луганську, Щастя, Шахту Бутівку. Спочатку на Схід вирушив син Ярослав, який був на Майдані. Він пішов у Добровольчий український корпус. За пару місяців у зону АТО поїхав Юрій Кирикович – щоб бути поряд. У цей час Лариса займалася волонтерством. А потім і вона вирушила до чоловіка й сина, повідомляє Північ.інфо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також