Напівфабрикати: не заморожувати двічі

1324 0

Ми у соцмережах:

Напівфабрикати: не заморожувати двічі

За словами аналітиків, українці почали частіше купувати заморожені продукти та напівфабрикати. Це сталося через зниження цін на такі продукти. Серед лідерів із заморожених продуктів — пельмені, вареники та млинці.

Магазин За словами аналітиків, українці почали частіше купувати заморожені продукти та напівфабрикати. Це сталося через зниження цін на такі продукти. Серед лідерів із заморожених продуктів — пельмені, вареники та млинці. Найкраще піддаються заморожуванню овочі, фрукти і ягоди. У герметичній упаковці їх можна зберігати до двох років. А ось м'ясо, птицю та рибу — до 12 місяців. Всі продукти не можна заморожувати двічі. Після першого розморожування в їжі розмножуються бактерії, які зіпсують продукт. Дослідження медиків також показали, що вживання напівфабрикатів і фаст-фуду може викликати хронічні хвороби. Крім цього, ці продукти прискорюють процес старіння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також