Напився кочегар — виклич поліцію

1882 0

Ми у соцмережах:

Напився кочегар — виклич поліцію

Втомившись на Різдво потерпати від собачого холоду в своїх оселях, рівняни викликали патрульну поліцію. Чому в оселях було холодно — з'ясувалось швидко.

Качегари Інцидент трапився 7 січня увечері. Рівняни й до цього потерпали через холодні радіатори у своїх оселях, але цього дня їм терпець увірвався, бо втомились і на свято грітись обігрівачами. Не краще було в онкодиспансері, колишній залізничній лікарні та двох дитбудинках, на які тепло мала б подавати та ж котельня. Зокрема, у дитячому будинку усіх вихованців звели у дві групи та повдягали у теплий одяг, бо в приміщенні температура була нижчою 10 градусів тепла. На нетверезих кочегарів працівники патрульної поліції склали адмінпротокол за статтею «Поява на робочому місці у нетверезому стані». На місце одразу прибув Юрій Федина, керівник компанії «Укртепло Рівне», яка орендує котельню. Він викликав на роботу тверезих кочегарів, сказав, що п'яних порушників буде звільнено, а також пообіцяв, що котельня надалі вже працюватиме як слід. нетверезі кочегари Однак на цьому історія не закінчилась. Наступного дня в котельні побували чиновники міськвиконкому й з'ясували, що там спалюють не спеціальні спресовані палети, а сирі соснові дрова, в результаті чого температура води на виході замість 80 градусів не сягає навіть 40. Відтак вже у вівторок зранку міський голова Рівного Володимир Хомко провів спеціальну нараду за участі керівництва «Укртепло Рівне», лікарень, дитбудинків та мешканців, яких обслуговує ця фірма. А також керівництва підприємства «Рівнетеплоенерго», яке має вивчити питання, як зробити так, щоб знову самим обслуговувати котельню. Нагадаємо, раніше котельня на вулиці Дворецькій, 108 була у складі цілісного майнового комплексу комунального підприємства міської ради «Теплотранссервіс». Проте згодом міська рада передала її в оренду приватному підприємству «Рівнетеплоенерго». А на початку літа минулого року погодила передачу котельні та частини тепломережі в суборенду товариству «Укртепло Рівне», яке пообіцяло поряд обладнати власну альтернативну котельню не на газі, а на твердому паливі, а відтак — надавати споживачам якіснішу і дешевшу послугу з опалення та подачі гарячої води.

Володимир КРУШЕЛЬНИЦЬКИЙ.

Довідка РВ

ТОВ «Укртепло Рівне» було засновано на вулиці Київській, 92 у Рівному у липні 2014 року. Офіційними співзасновниками товариства є київське ТзОВ «Сет Інвест», вінничанка Людмила Осадчук, одесит Тарас Вовченко та шотландська компанія, заснована теж у 2014 році киянином Андрієм Гріненком, «Італія нетворк ел. пі». «Сет Інвест» — у власності киян Івана та Ольги Надеїних. Зазначені особи створили подібні компанії («Укртепло Київ», «Укртепло Житомир» і т.д.) по всій країні. Групою компаній, за даними з Інтернету, керує Іван Надеїн, який входить до команди Віталія Кличка. «Укртепло Рівне» пов'язують із головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком, хоча офіційно у засновниках підприємства він не числиться.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також