Нардепка Соломія Бобровська хоче заборонити музику та фільми в автобусах

1898 0

Ми у соцмережах:

Нардепка Соломія Бобровська хоче заборонити музику та фільми в автобусах

Відповідний законопроєкт Соломія Бобровська, членкиня фракції "Голос", з своїми колегами зареєструвала у Верховній Раді. Причиною став нещодавній інцидент з волонтеркою аерозвідки та госпітальєркою, яких водій, на їх прохання, висадив посеред траси, бо дівчата просили вимкнути російський серіал, який транслювався у салон, але водій та пасажири відмовили їм.

У законопроєкті пропонується заборонити водію транслювати музику, звук фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку. Передавати звук можна буде лише на індивідуальні навушники пасажирів. Якщо ж це нерегулярні перевезення - дозволяється транслювати звуки у салон лише за згодою всіх пасажирів.

- Я не маю наміру спускати на гальма історію з відомим уже Брагаром (той що собак продає за газ) та його заявою в Нацполіцію на дівчат Настьонко Конфедерат та Yaryna Chornohuz за розпалювання національної ворожнечі! - заявила нардепка.

Чи буде достатньо вибачень перед дівчатами, всією Жіночий Ветеранський Рух та жінками, які служать, - не впевнена. Окрім того, фракція СН таки має відреагувати на персонажів, які самі ж і є носіями національної ворожнечі.

Ну і останнє, в нас не буває горя без добра - вчора з колегами зареєстрували зміни в ряд законів, щоб нарешті припинити акустичне насильство під час перевезень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також