«Народилася в сорочці»

4300 0

Ми у соцмережах:

 «Народилася в сорочці»

Так про 32-річну Марину Крутій з Костополя сказали навіть працівники поліції, які оглядали місце дорожньо-транспортної пригоди на об’їзній довкола Костополя. Volkswagen Passat, за кермом якого вона перебувала, від удару ззаду понесло на узбіччя просто в дерево, в яке торік в результаті ДТП врізався водій автомобіля і загинув. Але Марина і її пасажири не постраждали

- Я їхала на город, у мене в машині були ще моя мама і 5-річний син, - розповіла Марина Крутій. – Їхала нешвидко, приблизно 60 кілометрів на годину. У дзеркало бачила, що за мною їде біла машина. У момент, коли розминулася із зустрічним авто, почула писк коліс, побачила стовп пилу і відчула удар ззаду. Мене понесло просто у те злощасне дерево. Я почала швидко крутити кермом в обидва боки, і мій автомобіль розвернуло, винесло назад на дорогу, крутнуло ще кілька разів, і ми зупинилися. Це сталося поблизу автомийки і кафе «Таверна». Просто диво, що ніхто з нашого авто не постраждав. Тільки мій маленький син злякався і почав голосно плакати. Я бачила, як з червоного Renault, який їхав позаду мене і перекинувся на бік, через вікно виліз чоловік у салатовій футболці, це був водій автомобіля, і втік у бік Заріччя. Хоча в його салоні перебував пасажир, і він потребував допомоги. Швидко з’ясувалося, що за кермом перебував костопільчанин Юрій Юсенко.

Водій білого авто, яке встиг обігнати Юсенко, перепитав, чи у Марини все гаразд. Вони разом знайшли її ключі від замка запалювання, які вилетіли і застрягли у лобовому склі. А люди, тамтешні мешканці, взяли сокиру й з її допомогою вивільняли застряглого в салоні пасажира Юсенка. Хтось викликав «швидку», до її приїзду потерпілого вже дістали, медики забрали його в лікарню. Кажуть, нібито його вже виписали додому. На місце приїздили рятувальники і поїхали геть лише після того, як прибули поліцейські. Вони були дуже здивовані тим, як Марині вдалося уникнути зіткнення з деревом, що у результаті постраждало лише саме авто, а не люди в ньому. Приїздив і тато Юсенка. Його мама телефонувала до Марини, вибачалася за скоєне сином і цікавилася, чим вони можуть допомогти.

У Марини взяли свідчення, Юрія Юсенка поліція ще не допитала. Подейкують, нібито він після втечі кудись поїхав, але то лише чутки. Обидва автомобілі доставлено на територію Костопільського відділу поліції. Суму завданих збитків має визначити експертиза. Про Юсенка кажуть, що він вельми полюбляє швидкісну їзду, навіть вузькими вуличками райцентру. Його батько раніше працював у підрозділі ДАІ в Костополі, а брат нині працює в Костопільському відділі поліції.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також