Наступний сезон: де гратиме народний клуб "Верес"?

967 0

Ми у соцмережах:

Наступний сезон: де гратиме народний клуб

Рада ліг ПФЛ сьогодні більшістю голосів підтримала рішення не продовжувати чемпіонат України з футболу серед команд клубів Першої та Другої ліг у сезоні 2019-2020. "За" таке рішення проголосував і президент народного клубу "Верес" Іван Надєїн.

В той же час, він виступив перед представниками інших клубів та керівниками Професіональної футбольної ліги із пропозицією розширити Першу лігу у наступному сезоні, уникнувши перехідних матчів між командами Першої та Другої ліг.

- Динаміка поширення COVID-19 Західною Україною не дає нам можливості завершити чемпіонат. Сьогодні Рада ліг більшістю голосів підтримала рішення не продовжувати чемпіонат. В той же час, ми у Рівному будуємо цікавий проект. Зареєстрували ПАТ, готуємо публічний продаж акцій клубу, будується стадіон, провели збори у Туреччині, запросили хороших футболістів. Тому я запропонував на наступний сезон розширити Першу лігу на дві команди. Тобто, не проводити плей-офф за участі команд, що стали третіми у своїх групах Другої ліги. А підвищити їх у класі напряму. Оскільки, для проведення матчів плей-офф все-одно потрібно готуватися, їздити, грати. Тим паче, у наступному сезоні заплановане і розширення УПЛ. Ми таку позицію озвучили. Але остаточне рішення прийматиме Виконком УАФ, - сказав Іван НАДЄЇН.

Нагадаємо, за підсумком двадцяти зіграних матчів чемпіонату України у Групі "А" Другої ліги "Верес" посідає третю сходинку, яка дає право участі у матчах плей-офф за путівку до Першої ліги.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також