Наталія Королевська: «Нинішня влада — це кара, переживши яку, ми повинні зробити висновки»

1385 0

Ми у соцмережах:

Наталія Королевська: «Нинішня влада — це кара, переживши яку, ми повинні зробити висновки»

Сьогодні у Рівному народний депутат України, лідер партії «Україна — вперед!» Наталія Королевська презентувала свій план розвитку держави «Нова економіка — нова країна». Більше тисячі людей прийшло до міського палацу культури «Текстильник» на зустріч із політиком нової формації.

Сьогодні у Рівному народний депутат України, лідер партії «Україна — вперед!» Наталія Королевська презентувала свій план розвитку держави «Нова економіка — нова країна». Більше тисячі людей прийшло до міського палацу культури «Текстильник» на зустріч із політиком нової формації. Наталія Королевська познайомила рівнян із власним чітким баченням подолання економічної і політичної кризи в країні. Для всіх пунктів програми чітко розписані конкретні терміни виконання, які займають у часі від трьох місяців до трьох років. Економіст за фахом, Наталія Королевська вбачає стратегію підняття економіки країни у зміні існуючої вертикалі влади, підтримці національного виробника, подоланні рівня бідності українців. За словами Наталії Королевської, нинішня згубна економічна політика уряду об’єднала проти себе всіх українців, котрі не в змозі вижити на пенсію у вісімсот гривень чи на зарплату в півтори тисячі гривень. — Нинішня влада — це кара, переживши яку, ми повинні зробити висновки і ніколи більше не зробити подібних помилок, — зазначила Наталія Королевська.

Наталія Королевська підтримала рівненських виробників

Сьогодні лідер партії «Україна — Вперед!», народний депутат України Наталія Королевська побувала на приватній рівненській фірмі «МіС», яка займається пошиттям дитячого одягу та сумок. Візит на це підприємство був не випадковим. Адже саме підтримка національного виробника — один із ключових пріоритетів програми Наталії Королевської «Нова економіка — нова країна». Як зазначила пані Наталія, сьогодні в Україні близько 80 відсотків продукції легкої промисловості — це китайські товари, купуючи які, ми створюємо робочі місця для китайських, а не вітчизняних працівників. Натомість український виробник, виготовляючи набагато якіснішу продукцію, не в змозі на рівних конкурувати із закордонними постачальниками, бо буквально «задавлений» рідними податками. — Я не випадково завітала саме на ваше підприємство, — зазначила Наталія Королевська, — як голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, скажу, що ми сьогодні в парламенті розробляємо програму підтримки вітчизняної легкої промисловості. Ця програма передбачає створення робочих місць, залучення інвестицій, соціальні гарантії. Ознайомившись із продукцією, виготовленою рівненськими майстрами, Наталія Королевська була приємно вражена її якістю і асортиментом, й придбала собі сумку рівненського виробництва та джинси для сина.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також