Наталія Королевська відвідала ХАЕС

1617 0

Ми у соцмережах:

Наталія Королевська відвідала ХАЕС

Сьогодні лідер партіїВ "Україна — Вперед!" Наталія Королевська відвідала Хмельницьку АЕС. Напередодні річниці чорнобильської трагедії пані Наталія вшанувала пам’ять героїв-ліквідаторів і поклала квіти до підніжжя пам’ятника чорнобильцям. Також народний депутат ознайомилась із роботою ХАЕС і поспілкувалася із її працівниками.

Сьогодні лідер партії «Україна — Вперед!« Наталія Королевська відвідала Хмельницьку АЕС. Напередодні річниці чорнобильської трагедії пані Наталія вшанувала пам’ять героїв-ліквідаторів і поклала квіти до підніжжя пам’ятника чорнобильцям. Також народний депутат ознайомилась із роботою ХАЕС і поспілкувалася із її працівниками.

 
Фахівці навчально-виробничого центру продемонстрували Наталії Королевській та журналістам муляж операторської станції та варіант учбової аварії на ХАЕС. «Ліквідація« ймовірної надзвичайної ситуації зайняла не більше кількох хвилин, а всі дії працівників були чіткими і злагодженими. Наталія Королевська була приємно вражена високим професіоналізмом працівників АЕС і рівнем безпеки на станції. — Я думаю, що спати можна спокійно, тому що хоч десь в нашій країні ще дотримуються професійного рівня підготовки кадрів, а не кон’юктурного способу призначення на посади, - зазначила Наталія Королевська. — Тут, щоб людина виросла до керівної посади, повинно пройти як мінімум 15 років, і лише тоді їй буде довірено право серйозного управління. Це дуже правильна школа. На жаль, ні в політиці, ні в державному управлінні, ні у виконавчій владі сьогодні немає школи. Туди потрапляють частіше за гроші. А потім це й відгукується нам політичними й економічними катаклізмами. Якби нашим парламентарям спочатку давали муляж парламенту, вчили б писати закони, натискати на кнопки, відстоювати інтереси громадян. І за результатами цього навчання люди обирали б найдостойніших. Тоді й якість парламенту була б зовсім інша.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також