Навчання в одній зі шкіл Рівного розпочалося з гучного скандалу (ВІДЕО)

10612 11

Ми у соцмережах:

Навчання в одній зі шкіл Рівного розпочалося з гучного скандалу (ВІДЕО)

У школі №23, що в Рівному, на батьківських зборах учнів 5-х класів виникла гаряча суперечка. Батьки висловили претензію директору за те, що їхні діти навчатимуться у другу зміну. Хоча їх запевняли, що 5-і класи у 2018 підуть в першу зміну.

 Батьки учнів 5-х класів 23-ої школи обурені: коли вони віддавали сюди своїх дітей у перший клас, вчителі обіцяли їм, що діти навчатимуться у другу зміну тільки з 3-го по 4-ий класи. А коли перейдуть у 5-ий, то уроки їм поставлять у першу зміну. Проте напередодні 1 вересня вони дізналися, що їхні діти знову навчатимуться з обіду й до вечора.

Заступниця директора школи з навчально-виховної роботи Наталія Саприкіна пояснила, чому так сталося:

Проте батьків друга зміна все одного не влаштовує. Батько п’ятикласника Віктор Матков пояснив, чому:

 

Директор школи Олег Кроль вибачився, що повідомив батьків про другу зміну для дітей так пізно. Пояснив це своїм недопрацюванням як адміністратора, який займає посаду лише другий рік. Він запропонував альтернативу – не другу зміну, а підзміну: уроки розпочинатимуться не о другій годині дня, а о 12:00. Останній урок при цьому звершуватиметься о 17:30. В інакшому випадку, якщо батьки учнів 5-х класів не захочуть уроків у підзміну, а тільки в першу, у другу зміну доведеться відправляти 6-і і 7-і класи.

 Ми слідкуватимемо за ходом подій та за тим, яке батьки приймуть рішення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також