Найбільше – за тепло: як виглядає рейтинг боргів в області

1240 0

Ми у соцмережах:

Найбільше – за тепло: як виглядає рейтинг боргів в області

В головному управлінні статистики Рівненської області оприлюднили дані щодо заборгованості жителів Рівненщини перед надавачами комунальних послуг. Фахівці опрацювали офіційну інформацію і повідомили, про які мільйонні борги йдеться на початок нового року.

 Найбільшим в гривневому еквіваленті був борг за гарячу воду і централізоване опалення – 207,5 мільйонів. Перед газовиками споживачі заборгували понад 135 мільйонів, трішки менше винні за світло – 115,5. Що ж до постачання холодної води, то тут борг сягнув понад 67-ми мільйонів.

Унизу рейтингу розташувались квартплата і вивезення сміття – 15,7 та 13,6 мільйонів відповідно. Нагадаємо, у «Рівнетеплоенерго» в січні повідомили, що найбільш злісних боржників через суд та виконавчу службу застосовують обмеження у праві виїзду за кордон. Також тепловики почали практику відключення квартир-боржників від тепла у тих будинках, де це технічно можливо.

Восени минулого року практику відключення почав і водоканал – це стосувалось приватних будинків. Усіх боржників про це попереджали за місяць.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також