Найдорожчі босоніжки коштують мільйон фунтів стерлінгів.

1648 0

Ми у соцмережах:

Найдорожчі босоніжки коштують мільйон фунтів стерлінгів.

Найдорожчі у світі босоніжки надійшли у продаж у найбільший універмаг Harrods у Лондоні. Початкова ціна — 1 млн. фунтів стерлінгів ($1,594,505) за пару. Після того як преса зробила знімки, найдорожче взуття було сховане у скляний куленепробивний ящик. Їх будуть охороняти 24 години на добу.

Автора босоніжок, дизайнера Стюарта Вейцмана, надихнули рубінові черевички з «Чарівника Країни Оз». Його босоніжки зшиті з платинової нитки і прикрашені 642 рубінами. Сто тисяч фунтів від продажу цього взуття будуть передані в дитячі доброчинні товариства.

Рік тому Harrods виставляв на продаж босоніжки вартістю 1 млн. доларів Універмаг Harrods рік тому, 30 квітня 2002 року, вже виставляв на продаж діамантові босоніжки, але вартістю 1 млн. доларів, а не фунтів. Ця воістину королівська пара жіночого взуття також представляла собою сплетення платинових ниток з розсипаними по них діамантами — дорогоцінних каменів було понад 450. Босоніжки призначалися для дами з 38-м розміром ноги. Якби вони раптом виявилися замалими або завеликими для покупця, їх підігнали б під потрібний розмір. Про те, чи купив хтось ці босоніжки, інформація відсутня, мабуть, через конфіденційність.

Власник магазину — Мухаммед Аль-Файєд —підтримує «королівський» імідж свого магазину Власником лондонського універмагу Harrods є єгиптянин-мультимільйонер Мухаммед Аль-Файєд — батько Імада (Доді) Аль-Файєда, який загинув у автокатастрофі разом з британською принцесою Діаною. На батьківщині він не був з 1961 року, і зараз, мабуть, єдиною прикметою його єгипетського походження є розміщені в Harrods скульптури фараонів з обличчям хазяїна універмагу. Мухаммед Аль-Файєд давно і марно добивається британського громадянства. Він стверджує, що Діану і його сина знищили спецслужби, які не бажали допустити шлюбу між єгиптянином і англійською принцесою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також