Найкращі скейт-парки Києва

255 0

Ми у соцмережах:

Найкращі скейт-парки Києва

Якщо ви власник трюкового самоката, то це означає лише те, що потрібно шукати місце, де можна навчитися їздити або показати свої вміння кататися. І поки більшість містечок України лише на шляху до створення спеціальних майданчиків для вуличної їзди на самокатах, столиця запрошує всіх охочих відчути екстрим на найкращих скейт-парках Києва.

Варто зазначити, що якщо ви бажаєте активно провести час у компанії наполегливих райдерів на спеціально облаштованих ділянках, то за це задоволення потрібно заплатити. Скільки коштує година катання в скейт-парку та куди потрібно їхати? Саме про це розповімо далі.

Кращі локації Києва для кікскутерінга

Як виявилося, в столиці не так багато місць, куди можна прийти зі своїм спорядженням або ж взяти напрокат. Це круто для тих людей, які поки що не купили трюковий самокат, але горять бажанням спробувати такий вид відпочинку. Щоправда, потрібно бути готовим платити за це кошти, але майданчики, що ми підготували дійсно мають професійні трампліни задля безпечного катання. Отже, поїхали.

  1. Урбан-парк. Знаходиться на величезній території ВДНГ (найближча станція метро Виставковий центр). Входить до переліку найбільших бетонних майданчиків для кікскутерінга серед відкритого неба. Сюди можна приходити не тільки з трюковими самокатами, а й з іншими спортивними транспортними засобами (велосипедами, дошками, роликами тощо). Саме тут переплелися найкращі вуличні скейт-культури молоді, тому не дивуйтеся, що людей на території завжди чимало. Певну частину обладнання можна взяти на прокат або ж принести із собою. Важливо, що вхід на територію безкоштовний. Паркування – 50 грн/год. 
  2. GAVANЬ на Поштовій Площі (Гаванський міст). Доволі відомий скейт-парк на березі Дніпра, адже існує вже понад 10 років. Тут розташовані трюкові зони для різних видів транспорту, які підійдуть, як початківцям, так і професійним райдерам. Працює без вихідних з 7:00 до 21:00 (пт-сб 20:00). Вхід платний – ціну краще уточнювати на місці. 
  3. Скейт-парк на Харківській (озеро Лебединий). Площа території майже 300 м2, що дозволяє вільно займатися на трюковому самокаті чи інших засобах пересування. Є одним з найкращих майданчиків на лівому березі Києва. Вхід безкоштовний.
  4. Born (метро Дорогожичі) – це закрита територія, де можна не лише покататися, а й взяти професійні заняття спеціаліста. Майданчик критий, тому відкритий для відвідувачів цілий рік. Єдине, що потрібно здійснювати попередній запис. Вартість – 75 грн/год.

Підібрати надійний та недорогий трюковий самокат вам допоможуть спеціалісти магазину Candy Boards. Тільки найкращі моделі світових виробників за доступними цінами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також