Найвищий підліток живе в Китаї

888 0

Ми у соцмережах:

Найвищий підліток живе в Китаї

Школяра з Китаю визнали найвищим підлітком

 Рен Кею потрапив до Книги рекордів Гіннесса зі зростом 221 сантиметр. Особливість хлопчика не пов'язана із захворюванням.

Найвищим підлітком у світі визнано 14-річного китайського школяра Рена Кею, зріст якого становить 221 сантиметр. Повідомляється на сайті Guinness World Records.

 Експерти з комітету при Книзі рекордів Гіннесса ще в жовтні кілька разів виміряли в положенні стоячи і лежачи зріст 14-річного юнака та зняли мірки з його рук і ніг.

 Зазначається, що аномальний зріст Рена не викликаний якимсь захворюванням - результати численних обстежень це підтвердили. Сам хлопчик упевнений, що його особливість пов'язана з генетикою.

  Через те, що Рен продовжує рости, в школі і вдома йому періодично замовляють нові меблі. Одяг і взуття для хлопчика також шиють на замовлення.

 Хлопець скаржиться на незручності в громадському транспорті. Також юнак переживає через те, що в Китаї високих людей часто вважають не дуже розумними.

 Рен добре вчиться і багато читає. Незважаючи на високий зріст, він не займається баскетболом через плоскостопість і хрящові пухлини. У вільний час він грає у відеоігри та мріє стати кіберспортсменом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також