Назвались працівниками СБУ і хотіли обшукати оселю

2111 0

Ми у соцмережах:

Назвались працівниками СБУ і хотіли обшукати оселю

В оселю жінки з села Острів, що у Радивилівському районі, увірвались чоловіки, які назвались працівниками СБУ та почали проводити обшук. Селянка забила на сполох, бо не мала проблем із законом.

І жінка повідомила про це поліцію. Група реагування патрульної поліції виявила автомобіль «Mercedes-Benz Vito», який стояв поблизу помешкання 51-річної заявниці. У мікроавтобусі знаходилося двоє чоловіків 43-ох, 41-го років та 17-річний хлопець. Двоє з них жителі Волинської області та один костопільчанин. Ще двоє чоловіків, які знаходилися поблизу автомобіля, раптово кинулися втікати до лісу. За кілька годин одного втікача вдалося затримати у селі Пляшева, коли той чекав маршрутку до Рівного. Ним виявився 50-річний житель Рівненського району. Під огляду помешкання сеоянки поліцейські знайшли розірване посвідчення працівника СБУ з явними ознаками підробки. Слідчі вилучили та відправили його на експертизу. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що в  мікроавтобусі поліцейські виявили електричні інструменти, ломи, лопати та наручники. У поліції за цим фактом відкрили одразу кілька кримінальних проваджень. За фактом самовільного присвоєння владних повноважень або звання службової особи розпочато досудове розслідування. Поліцейські проводять перевірку дій цих осіб, а також встановлюють усіх учасників події. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також