Не у стадіон, а в банк

1875 0

Ми у соцмережах:

Не у стадіон, а в банк

Вкладають 20 мільйонів, виділених на реконструкцію «Авангарду».

За 2017 рік на відсотках за кошти з міського бюджету, покладені на депозит, заробили додаткових 15 мільйонів гривень для міста. Таку саму схему заробітку вирішили реалізувати й цього року.

Убюджет Рівного в цьому році закладено 2 мільярди 640 тисяч. З них 90 мільйонів з середини січня 2018 року вже лежать на депозиті в банку. Це так звані вільні залишки, які передбачено витратити на реалізацію різних проектів, зокрема, з благоустрою. Проте до реалізації проектів ще є час, вважає міський голова Рівного Володимир Хомко:

Не знаю, скільки заробимо в цьому році, але все, що не використовується, буде покладено на депозит в державному банку під хороший відсоток. Наприклад, 20 мільйонів, виділених на реконструкцію стадіону «Авангард». Коли він ще почне будуватися? Чому б тоді ці кошти не покласти на депозит і не мати з тої суми 10%?

За словами начальника міського управління фінансів Віктора Шульги, «ми побачимо, як буде реалізовуватися бюджет у лютому-березні, можливо, розмістимо на депозитах ще якусь суму».

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також