Небесне військо поповнюється душею Героя з Сарненщини, серце якого зупинилось на Харківщині

5942 0

Ми у соцмережах:

Небесне військо поповнюється душею Героя з Сарненщини, серце якого зупинилось на Харківщині

12 жовтня під час виконання бойового завдання на Купʼянському напрямку Харківської області перестало битись серце Віталія Катеринича з Рівненщини.

Віталій Катеринич -  житель села Любиковичі, молодший сержант військової частини А1008, 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Свій військовий шлях Віталій Михайлович розпочав у 2014 році з участі в антитерористичній операції, попередньо підписавши контракт із ЗСУ. У травні цього року мобілізувався до лав Збройних Сил України.

- Воїн назавжди залишиться у спогадах рідних, близьких, бойових побратимів життєрадісним, сповненим планів на світле майбутнє, яким, на жаль, уже не збутись, - повідомляє Сарненська міська рада та висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віталія Катеринича, який віддав своє життя за Україну. - Вічна і світла пам'ять! Навіки в строю!


Прощатимуться з Героєм у рідному селі - Любиковичах, завтра 15 жовтня. Кортеж розпочне свій рух о 10:00 год. від вʼїзду в місто Сарни зі сторони Рівного та прямуватиме вулицями Костопільська, Європейська, Грушевського, Соборна, через села Люхча, Глушиця, Стрільськ.
11:00 год. - прощання вдома
13:00 год. - чин похорону у храмі села Любиковичі
14:30 год. - поховання на кладовищі села Любиковичі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також