Немає запрошення? Повідом до 15 квітня

2073 0

Ми у соцмережах:

Немає запрошення? Повідом до 15 квітня

Повідомити про відсутність запрошення для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, що розпочнеться 22 квітня можна не пізніше 15 квітня. Як розповіла Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, до «підопічних» якого входять і випускники Рівненської області, запрошення уже надходять до пунктів реєстрації, де учасники тестування і можуть їх отримати.

Повідомити про відсутність запрошення для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, що розпочнеться 22 квітня можна не пізніше 15 квітня. Як розповіла Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, до «підопічних» якого входять і випускники Рівненської області, запрошення уже надходять до пунктів реєстрації, де учасники тестування і можуть їх отримати. — Якщо ж учню не надійшло запрошення, він має повідомити про це директора школи, а той уже звернеться безпосередньо до нас — у Регіональний центр, — розповіла пані Середяк. 

Довідка «РВ» На Рівненщині зареєструвалося 14 213 осіб, які в 47 пунктах тестування, 961 аудиторії зможуть оцінити рівень навчальних досягнень з 11 предметів. Працюватимуть з ними 2 323 залучених особи. Додаткова інформація: www.testportal.com.ua — сайт Українського центру оцінювання якості освіти 88005024330 — «гаряча» телефонна лінія www.lvtest.org.ua — сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також