«Немо» вчить військовиків на Рівненщині, як правильно поводитися зі зброєю

936 0

Ми у соцмережах:

«Немо» вчить військовиків на Рівненщині, як правильно поводитися зі зброєю

На одному з військових полігонів Рівненщини триває підготовка підрозділів, нарощення їх рівня боєздатності та спроможностей до виконання заходів з оборони держави. Практичні заняття на кількох ділянках відбуваються у режимі 24 на 7.

На Рівненщині підрозділи ЗСУ відпрацьовують тактику дій малих груп.  У кожному підрозділі створено інструкторські групи, які складаються з учасників бойових дій на сході України. Вони навчають призваних під час широкомасштабного вторгнення Росії.

Керівник заняття — інструктор з позивним «Немо» зазначив, що  перше — це правильне поводження зі зброєю та виконання вимог техніки безпеки. Потім основи тактики, яка потрібна всім, від піхотинця до воїна Сил спеціальних операцій. Все працює тільки у комплексі, а тому на сусідніх ділянках полігону проводяться заняття з тактичної медицини, вогневої, тактико-спеціальної та інженерної підготовки.

— Кожне практичне заняття починається з вивчення тактичних стійок, тренування зі швидкого витягування магазинів з підсумків та їхнього приєднання до автомата, перезаряджання індивідуальної зброї, її перекладання з руки в руку. В бою автоматичний вогонь ніхто не веде. Тільки флеш — по два-три патрони, наголосив інструктор.

Офіцер також додав, що багато часу приділяють диханню під час стрільби, виконанню вогневих завдань з різних положень, зокрема під час руху. Поряд з навчаннями на полігоні покращують і навчально-матеріальну базу. Все заради того, щоб наступні добровольці вчилися ще ефективніше нищити окупантів, повідомляють в Інформагентстві АрміяInform.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також