Неподалік Рівного запрацювали радіолокаційні станції

2281 0

Ми у соцмережах:

Неподалік Рівного запрацювали радіолокаційні станції

Це підрозділи повітряного командування «Захід» відпрацьовують навички боротьби із загрозою з неба.

В рамках заходів бойової підготовки триває відпрацювання взаємодії та практичних навичок підрозділів радіотехнічного батальйону повітряного командування «Захід». Особовий склад радіолокаційної станції вийшов у район виконання завдань за призначенням з метою нарощення радіолокаційного поля та організації захисту від активних радіоелектронних перешкод, а також своєчасного виявлення і супроводу повітряних об’єктів умовного противника.

Процес ліквідації загрози з неба складається з комплексу заходів, отож окрім розгортання та запуску радіолокаційної станції, військовослужбовці підрозділу відпрацювали організацію прибуття ремонтно-відновлювальної бригади з метою імітації відновлення боєздатності радіоелектронної техніки.

За словами заступника командира радіотехнічного батальйону ПвК «Захід» з морально-психологічного забезпечення капітана Віталія Шевченка, командуванням частини організовано співпрацю з місцевим населенням, засобами масової інформації та органами місцевого самоврядування, повідомляє капітан Олексій Мосейченок з відділення спецкорів Інформагентства Міноборони (м. Рівне).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також