Неповнолітній вбив і підпалив таксиста (відео)

18144 0

Ми у соцмережах:

Неповнолітній вбив і підпалив таксиста (відео)

Про пожежу, виявлене тіло чоловіка в канаві та авто з увімкненими габаритами неподалік залізничної станції Немовичі у Сарненському районі до поліції повідомив працівник лісництва вчора, 2 квітня, близько 22.30.

Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала на місце події, встановила, що невідома особа завдала декілька ударів гострим предметом у шию та груди 26-річному жителю села Немовичі, а потім підпалила його. Загиблий працював таксистом. Його автомобіль ВАЗ-21099 знаходився на узбіччі.

- Уcю ніч оперативники Сарненського відділу поліції проводили невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для встановлення особи, причетної до скоєного злочину, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Зловмисником виявився 17-річний житель села Вирка, якого поліцейські близько п’ятої ранку виявили у лісопосадці поблизу села Малушка Березнівського району. Його затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. 

Попередньо поліцейські з’ясували, що з корисливих мотивів хлопець близько 22-ї години викликав таксі до станції Немовичі. У подальшому він завдав водієві понад двадцять ударів гострим предметом у шию та в грудну клітку, після чого заволодів орієнтовно 400 гривнями. Потому підпалив чоловіка та втік із місця злочину.

Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження встановлюють усі обставини події. Хлопець раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, навчається в одному з профтехучилищ, проживає з опікуном, його мама має інвалідність. У скоєному зізнається, однак санкція інкримінованої йому статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також