У Здолбунові працівники депо вкрали дві тонни дизпального (відео)

5201 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові працівники депо вкрали дві тонни дизпального (відео)

Саме під час заправки не локомотива, а мікроавтобуса викрили працівника підприємства з експлуатації рухомого складу залізниці поліцейські управління стратегічних розслідувань в Рівненській області спільно з оперативниками та слідчими Здолбунівського відділення поліції сьогодні, 3 квітня.

Близько 17.30 до Здолбунівського депо заправити авто приїхав 58-річний водій «Renault Trafic». Замість пасажирських сидінь у транспортному засобі було встановлено дві ємності по одній тонні кожна. Для виконання «замовлення» у працівника залізниці, який сьогодні відповідав за заправку локомотивів та інших працівників депо, які були на зміні, також заздалегідь була облаштована система «постачання»: подовжений шланг, який пролягав через спеціальний отвір у бетонному паркані.

Зловмисники встигли заправити майже дві тонни пального, коли їх викрили на місці злочину правоохоронці.

- За фактом привласнення чи розтрати чужого майна, яке було ввірено особі чи перебувало в її віданні, вчинене за попередньою змовою групою осіб, слідчим Здолбунівського відділення поліції розпочато досудове розслідування, повідомив т.в.о. начальника Здолбунівського відділення поліції Олександр Годун. Вирішується питання про затримання зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дизпаливо та транспортний засіб вилучені.

Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до злочину. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також