Несподіванки людського організму

1215 0

Ми у соцмережах:

Несподіванки людського організму

На відчуття смаку їжі впливає поза. За результатами досліджень встановлено: якщо вам не пощастило і їжа виявилася не дуже смачною, потрібно прийняти незручну позу. Наприклад, їсти стоячи.

Їсти швидко — шкідливо для фігури. Якщо ми занадто швидко їмо, то високий ризик того, що з’їмо набагато більше, ніж необхідно. Фахівці рекомендують їсти спокійно, ні на що не відволікатися і не поспішати. У такому випадку від їжі буде тільки користь.

У повних людей менше сірої речовини. Струнка фігура ще й запорука покращення когнітивних функцій мозку. Так що, для посилення своїх інтелектуальних здібностей постарайтеся позбутися зайвих кілограмів.

Можна відчути насичення тільки запахом. Американські вчені встановили, що можна понюхати шкідливу їжу, віртуально «насититися» і перекусити вже здоровою їжею.

Смартфон призводить до передчасного старіння. Особливо негативно світло гаджетів впливає на стан шкіри, призводячи до передчасних вікових змін.

Старшим людям не обов’язково багато ходити пішки. Досить здійснювати 4,4 тисячі кроків на день. Після 7 тисяч кроків ситуація взагалі ніяк не змінюється.

Огірковий розсіл допомагає після тренувань. Поціновувачі тренажерного залу вважають, що саме розсіл є найкращим засобом для поповнення балансу в організмі після фізичних навантажень.

Вейпи (електронні сигарети) теж шкідливі. Вони провокують ті ж симптоми, від яких страждають курці: кашель, легеневі інфекції, бронхіт.

«Сови» можуть перебудувати свій графік. Для повного переходу до іншого режиму буде достатньо всього три тижні.

Приємний запах може відбити бажання покурити. Це було доведено експериментально.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також