«Ніколи не думали, що Вітя загине!» - рідні рівнянина, який підірвався на Луганщині

1484 0

Ми у соцмережах:

«Ніколи не думали, що Вітя загине!» - рідні рівнянина, який підірвався на Луганщині

Чекали додому на Новий Рік - натомість отримали звістку про смерть. Рідні військового з Рівного, Віктора Пруського, який загинув на Луганщині, розповіли про своє горе. Нагадаємо, 9 грудня троє військових підірвались під Золотим. Серед загиблих: рівнянин, молодший сержант - Віктор Пруський та двоє хлопців з Волині.

Загиблому рівнянину було 49 років. У нього залишилась мати та сестра. Мати загиблого Віктора Пруського не стримує сліз. 9 грудня під Золотим підірвався її син. повідомляє ТРК Рівне1.

- У нього було день народження 26 листопада і ми були впевнені що він на новий рік буде вдома. Ми його дуже чекали, ми навіть не могли подумати, що він загине. Він десантник і гарно стріляє і вже не перший раз. І в Грузії був, ми були впевнені, що він повернеться, - розповідає сестра загиблого.

З 2016 року Віктор Пруський служив за контрактом. Востаннє був вдома весною. Пішов на війну добровольцем. 

- Вже як почали гинути 18-ти річні хлопчики, він сказав "мамо, я старий дід, чого я сиджу вдома, треба мабуть іти".

Прощатись з Віктором Пруським будуть завтра, 12 грудня. У Рівному оголошено День жалоби. Поховають молодшого сержанта на алеї Героїв, на кладовищі "Нове". До слова, з початку року Рівненщина втратила трьох військових, які загинули на війні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також