Німецькі партнери передали Рівному мікроавтобус та медикаменти

672 0

Ми у соцмережах:

Німецькі партнери передали Рівному мікроавтобус та медикаменти

Рівне приймає делегацію з міста Ессен (Німеччина). Це вже 11 візит іноземних партнерів в Україну з гуманітарною місією та далеко не перший - у Рівному.

 «Для нас дуже важливо допомагати Україні. Люди потребують підтримки і ми намагаємось її надати, аби українці хоч трохи почувалися безпечно. Багато жителів з нашого міста підтримують нас і вас, і роблять це з власної волі», - зауважив керівник делегації, представник товариства «Lemberg Wir Kommen» Карстен Люфтнер.

Партнери з Німеччини передали Департаменту соціальної політики Рівного автомобіль Ford Tranzit , медикаменти, інвалідні візки, милиці, ультразвуковий апарат, лікарняні кушетки, ортопедичну техніку, одяг для дорослих та дітей.

«Така допомога дуже важлива і цінна для нашої громади. По перше, це символ того, що весь цивілізований світ сьогодні підтримує Україну, стоїть пліч-о-пліч з нами у боротьбі за свободу нашої країни. Але найголовніше, що це практична і дуже потрібна нам допомога, адже в місті Рівному станом на сьогодні знаходиться близько 20 тисяч біженців з областей, де тривають бойові дії. І наше завдання надати їм всю можливу допомогу. Тому сердечно дякую нашим партнерам і друзям», - зазначив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Представники німецьких партнерів акцентують: важливо не просто привезти великий гуманітарний вантаж, але й подарувати позитивні емоції при зустрічі з вимушено переміщеними особами.

«Найбільше, що мене вражає, це те, що війна змусила таку країну переживати сумні і важкі часи. Проте, є показові речі: коли ми подарували дівчинці іграшкового ведмедика, її емоції безцінні. Заради цього ми приїздимо», - зазначив представник товариства «Lemberg Wir Kommen» Вольфган Кінчер.

Німецькі партнери із Ессена обіцяють підтримувати і допомагати Україні до кінця війни, аби разом відсвяткувати нашу перемогу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також