Нова графа - корекція: що від «Рівнеоблводоканалу» отримали в платіжках рівняни

3796 0

Ми у соцмережах:

Нова графа - корекція: що від «Рівнеоблводоканалу» отримали в платіжках рівняни

Рівнянка Яніна, яка живе в районі Боярки на вулиці Голубиній, запевняє, що обласний водоканал нарахував їй більше до сплати, ніж вона використала. Це зробили завдяки новій графі «корекція» у платіжках.

 - Я використала 20 кубів води. Тому за січень мала заплатити 444 грн. 96 коп. Однак мені прийшла сума 490 гривень. В платіжці у графі "корекція" нараховано додаткових 45 гривень. Коли я зателефонувала до оператора, то мені сказали, що у «Рівнеоблводоканалі» була аудиторська перевірка, та кинули телефонну слухавку. Таке враження, що підприємство оштрафували, а вони вирішили повісити цей штраф на нас, споживачів, - обурюється жінка.

Що таке «корекція» у платіжках рівнян ми вирішили запитати у заступника директора з комерційної діяльності «Рівнеоблводоканалу» Миколи Ткачука:

- Поява цієї графи одноразова і пов’язана із тим, що в кінці грудня на підприємстві закінчили перевірку представники Держаудитслужби. За результатами їхньої роботи було виявлено, що підприємство у жовтні 2016 року та у червні 2019-го на кілька днів пізніше ввело в дію нові тарифи. У першому випадку для мешканців приватного сектору і юридичних осіб, а в другому – для мешканців багатоквартирних житлових будинків. Ми навмисно запроваджували нові тарифи з початку наступного місяця для того, щоб не створювати зайві незручності при обрахунку вартості послуг для наших споживачів. Зараз же, за результатами перевірки, змушені дорахувати цю різницю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також