Нові матеріали для ремонту, які з’являться на ринку в 2021 році

1913 0

Ми у соцмережах:

Нові матеріали для ремонту, які з’являться на ринку в 2021 році

Ремонт квартир у Львові це завжди виклик, особливо коли мова йде про доволі старі споруди, які вимагають особливого підходу та уваги, оскільки стандартні технології для них не підходять.

Ремонт квартир у Львові це завжди виклик, особливо коли мова йде про доволі старі споруди, які вимагають особливого підходу та уваги, оскільки стандартні технології для них не підходять. Але дійсно хороші спеціалісти можуть зробити так, що навіть старе приміщення стане сучасним та комфортним. Ремонт потрібно виконувати сучасними та практичними матеріалами, і дуже приємно, що на сьогодні ринок пропонує багато цікавих та оригінальних рішень. Технології будівництва регулярно вдосконалюються, що дозволяє підібрати матеріали та технології, які найбільше підійдуть під конкретний проект. Давайте детальніше поговоримо про цікаві новинки, які планують з’явитись на ринку у 2021 році, і стануть доступними широкому колу користувачів.

Особливості нових будівельних матеріалів

Новинки на ринку будівельних матеріалів не така уже і велика рідкість, адже він постійно потребує оновлень. Особливо коли виникає потреба у чомусь неординарному. Тому розглянемо найбільш перспективні варіанти матеріалів для ремонту:

  • Рулонний бетон. Це новий матеріал у сфері будівництва, але він уже встиг завоювати увагу більшості майстрів, які оцінили його практичність та функціональність. Розробили цей матеріал у Франції. Над ним довгий час працювати архітектори та дизайнери. В результаті матеріал показав себе з найкращого боку. З нього побудували будинок. І на все це знадобилось всього приблизно одна доба. Конструкція виготовляється на замовлення, після чого її доставляють до місця призначення. Далі залишається лише справа техніки. Потрібно слідувати за інструкціями та змонтувати всі деталі конструкції. Поки що ця технологія є запатентованою та використовується тільки у Франції, але її переваги уже встигли оцінити, тому лише справа часу коли вона опиниться на ринку та стане доступною для широкої аудиторії.
  • Керамічне покриття для дерева із наночастинками. Нанокерамічне покриття, саме так називають цей матеріал, підійде для того щоб захищати паркет або інші вироби з дерева. Цей матеріал розробила шведська компанія. Покриття може бути у вигляді масла та лаків. Таке покриття має керамічні наночастинки, які настільки маленькі що дуже просто потрапляють навіть у найдрібніші тріщинки, перешкоджаючи їх подальшій деформації. Також на такому дереві не будуть з’являтись різні подряпини та інші дрібні пошкодження. Звісно це в рази подовжує термін служби дерев’яних матеріалів. Це дуже вигідно, особливо якщо ви вирішили поставити дерев’яні двері, а вони доволі дорогі, тому потребують особливого догляду, на якому не варто економити.
  • QS-матеріали. Це біонічна сировина, яка дозволяє імітувати властивості деяких інших речовин. Учені довший час досліджували властивості рослин та живих організмів і використали ці знання для того щоб створити функціональний та незвичний матеріал. Також ці знання використовуються для побудови різноманітних технічних систем у житлових та промислових приміщеннях. Це дозволяє зробити звичайне житло набагато більш функціональним та практичним, а з часом повністю змінити концепцію будівель. Нові технології в основному використовуються для того, щоб виробляти фасадні покриття, завдяки яким будинки будуть ставати все більш близькими до живої природи. Новий клас матеріалів – QS дозволяє використовувати їх у будь-який час року та погоду. Головна особливість цього матеріалу – швидке зціплення з поверхнею. Достатньо просто нанести сировину, і він практично одразу закріпиться, навіть у дощову погоду. Тому працювати з ним дуже просто та зручно. Не потрібно підлаштовуватись під погодні умови.

І це лише невелика частина новинок, вихід яких запланований на 2021 рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також