Новим головним лісівником Рівненщини та Волині став Чуприна

6517 0

Ми у соцмережах:

Новим головним лісівником Рівненщини та Волині став Чуприна

Від сьогодні начальником Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства призначено Сергія Чуприну.

Сергію Чуприні - 42 роки, він народився в с. Степань Сарненського району. Навчався в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Працював старшим майстром лісу Бобрівського лісництва Березнівського лісгоспу.

Працював на посадах: інженер-мисливствознавець, інженер захисту лісу, інженер лісового господарства, головний інженер. Очолював Клеванський та Остківський лісгоспи, був заступником керівника Рафалівського та Костопільського лісгоспів.

До призначення на посаду працював першим заступником начальника Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства. 

Сьогодні начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль спільно з головою Держлісагентства Віктором Смалем представили нового керівника його підлеглим на Рівненщині.

- Наголосив новому керівнику на ефективній та прозорій роботі. Сьогодні час відкритості і готовності до змін. Нагадаю, в державі триває реформа лісового господарства. Усі дев’ять оновлених управлінь, в тому числі і Північно-Західне, мають сьогодні лише функції контролю, - повідомив у Фейсбуці голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також