Новим керівником поліції Прикарпаття став рівнянин

4179 0

Ми у соцмережах:

Новим керівником поліції Прикарпаття став рівнянин

Начальником Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області призначено полковника поліції Володимира Голубоша. Екс-керівник обласної поліції Віктор Шкутов продовжить службу в центральному органі управління Нацполіції.

Під час робочого візиту до Івано-Франківської області Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу главу і представникам місцевої влади нового керівника обласної поліції. На посаду начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області призначено полковника поліції Володимира Голубоша. До цього призначення він працював на посаді заступника начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області — начальника кримінальної поліції.

За словами Сергія Князєва, реформа Національної поліції означає, перш за все, наявність ефективного управлінського персоналу. Відтак глава відомства висловив вдячність екс-керівнику обласної поліції Віктору Шкутову за ефективну роботу підрозділу під час його перебування на посаді у чи не найтяжчий період реформування і становлення Національної поліції України. Водночас Сергій Князєв побажав новопризначеному керівникові успіхів у роботі на посаді.

- Новому керівнику бажаю свято підтримувати традиції колективу, позитивні традиції, а також збільшувати потенціал, перш за все - продовжувати другий етап реформ, - зазначив Сергій Князєв.

Він також повідомив, що колишній керівник обласної поліції Віктор Шкутов переведений для подальшого проходження служби до центрального органу управління відомства.

Володимир Голубош народився 14 червня 1978 року в місті Рівне. У 2003 році здобув вищу освіту в Національному університеті внутрішніх справ за спеціальністю "Правознавство". 

Розпочав службу в органах внутрішніх справ у липні 1998 року з посади дільничного інспектора міліції групи дільничних інспекторів міліції 1-го відділу міліції Рівненського міського управління Управління МВС України в Рівненській області. До призначення у травні 2009 року начальником управління карного розшуку УМВС України в Черкаській області працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу розкриття злочинів проти особи, боротьби з груповою злочинністю, незаконним обігом зброї та вибухівки управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області.

Із червня 2014 року – заступник начальника УМВС України в Рівненській області – начальник кримінальної міліції. З червня 2016 до березня 2017 року очолював Дубенський відділ поліції ГУ Нацполіції в Рівненській області. З листопада 2017 року – заступник начальника управління – керівник кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.  

За повідомленням Департаменту комунікації Національної поліції України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також