Новини спорту

1825 0

Ми у соцмережах:

Новини спорту

Баскетболісти «Пульсара» у рамках підготовки до нового сезону в суперлізі провели на своєму майданчику три контрольні поєдинки проти клубу вищої ліги БК «Тернопіль»

Як і варто було очікувати, вищий за класом «Пульсар» тричі без проблем переміг: у першому матчі — 109:71 (найрезультативніший — Андрій Артимович — 26 очок), у другому — 91:64 (Шемосюк — 24 очки), у третьому — 82:65 (Ковалевський — 15).

Вихованець рівенського баскетболу Сергій Ліщук знову був кращим у складі національної збірної України. У виїзному матчі проти команди Німеччини Сергій набрав 14 очок, у підсумку українці поступилися — 69:95. Нагадаю, що у попередніх двох поєдинках проти бельгійців та угорців Ліщук теж був найрезультативнішим. Щодо нашої збірної, то вона поки що не радує, маючи після чотирьох матчів лише одну перемогу.

У впертій боротьбі рівенський спідвейний клуб «Україна» поступився у неділю на своєму треку латвійській команді «Спідвей-Центр» (Даугавпілс) — 42:48. Доля зустрічі вирішилася у передостанньому заїзді, де українці поступилися — 1:5. Щодо доробку окремих гонщиків, то найбільше очок «Україні» приніс Віктор Гайдим — 14, у Володимира Колодія в активі 10 очок.

Команда «Коливань» (Клевань) стала володарем Кубка Рівенського району з футболу. У фіналі клеванці обіграли «Славію» з Омеляни, причому вирішальний гол було забито на 89-ій хвилині. Загалом участь у Кубку района брало 18 колективів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також