Обираємо кросівки без шкоди для здоров'я - Newbalance.ua

1219 0

Ми у соцмережах:

Обираємо кросівки без шкоди для здоров'я - Newbalance.ua

Для багатьох спортивне взуття – це частина іміджу та елемент стилю, або просто один з необхідних для тренування елементів, вибір якого не потребує зайвих зусиль. Насправді все не так просто. Регулярне носіння неправильно підібраного і незручного взуття може негативно позначитися на здоров'ї.

Коли ми стоїмо прямо, навантаження на суглоби і зв'язки розподіляється рівномірно. Якщо ж тіло приймає неправильне положення, а тим більше під час виконання інтенсивних вправ, напруга в деяких м'язах і зв'язках збільшується, а в інших, навпаки, слабшає. Незручне взуття може не тільки провокувати виникнення неприємних та болісних відчуттів, але і призводити до розвитку захворювань, тому до вибору кросівок треба поставитися відповідально.

Невідповідна колодка, занадто вузькі або маленькі за розміром кросівки можуть деформувати нігтьову пластину, що врешті-решт має усі шанси закінчитися не лише болісними відчуттями, а й втратою нігтя. Обираючи спортивне взуття, варто впевнитися, що у кросівках достатньо місця для стопи. Краще за все залишати примірку на вечірній час, а якщо ви плануєте бігати пересічною місцевістю, а не гладкою поверхнею спеціальної доріжки, варто купувати пару на піврозміру більшу.

Ще одна неприємна проблема неправильно підібраних кросівок - утворення мозолів і натоптень. Якщо таке положення речей є для вас традиційним, це одна з певних ознак того, що наявне взуття не підходить.

Запалення сухожиль – пошкодження, що зустрічається досить часто та виникає через неправильно підібраний підйом взуття. Якщо вас спіткала така проблема, варто звернутися до фахівця-ортопеда і придбати спеціальні устілки.

Якщо кросівки вироблені з неякісного матеріалу, неприємний запах та грибкова інфекція не забаряться.  У закритому взутті, що не вентилюється та має погану повітропроникність, нога пітніє, а саме це й призводить до появи вищезгаданих проблем.

Як вберегти свої ноги здоровими та займатися спортом без страху? Обрати перевірений бренд та якісний товар. Де? В інтернет-магазині https://newbalance.ua. Бренд, що починав з виготовлення ортопедичного взуття і супінаторів, у 1963 році зосередив свою увагу на технологічному взутті та продукції для професійних спортсменів. Легкі, практичні та модні кросівки New Balance забезпечать комфорт і під час спортивних занять, і на прогулянках завдяки застосуванню сучасних технологій виробництва та високій якості. А кожна колекція бренду – це поєднання унікального дизайну та досягнень останніх технологій.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також