Обірвалось життя ще трьох військовиків з Рівненщини

2485 0

Ми у соцмережах:

Обірвалось життя ще трьох військовиків з Рівненщини

У Фейсбуці тергромади повідомили про смерть земляків: Анатолія Нетецького з Вирівської громади, Михайла Герасимчука з Козинської та Руслана Орлова з Дубровицької.

Анатолій Нетецький проживав у селі Селище Вирівської громади. 44-річний військовий загинув 16 березня під час виконання бойового завдання на Харківщині. Про дату прощання у громаді повідомлять додатково. 

Михайло Герасимчук народився у 1970 році. Проживав у селі Савчуки Козинської громади. Старший солдат помер у вівторок, 19 листопада, внаслідок хвороби.

18 березня 2024 року, під час перебування у відпустці трагічно загинув воїн ЗСУ Руслан Орлов, 1997 року народження, житель с. Сварицевичі Дубровицької громади.  Єдиний син Любові Яківни та Юрія Петровича , гідний захисник, мужній солдат, незважаючи на поранення він у складі бойового підрозділу стримував ворога, звільняв міста і села України від російської орди. Герой воював на східному напрямку нашої держави. Він вірно служив Україні і її народу. Щирі співчуття рідним та близьким. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також